Първоначално публикувано от pent
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo пуска заместник на 159 през 2011 г.
Collapse
X
-
Alfa Romeo 164 Super 2.0TS
-
Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщениеАко така ще изглежда отпред - то по-добре да прецакат и задницата. Поне ще си е грозна. Няма да се чуват коментари от сорта на "Бати грозната кочина ни изпреварва", и 2 секунди след това - "Абе тя отзад не е толкова зле деба."
Бог прощава JTD-то НЕ!
Comment
-
Лошо, лошоооо, незнам защо така си смениха дизайна с тия овални фарове като на последната посредствена кйтайска марка....
http://news.automedia.bg/read/7508.htmlsigpic"
Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"
Comment
-
Забелязвате ли , че тоя фотошоп е с джанти от Ауди?
И чупката на задната колона е от БМВ, предна броня от Мито, стопове от Лагуна Купе.
Абе доста е съчинена
Comment
-
Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщениеЗабелязвате ли , че тоя фотошоп е с джанти от Ауди?
И чупката на задната колона е от БМВ, предна броня от Мито, стопове от Лагуна Купе.
Абе доста е съчиненаAlfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
sigpic
Comment
-
Аз пък чакам Пух (pooh) Да каже как реално ще изглежда наследника на 159....
незнам защо обаче съм почти сигурен че ще е пак с тия ужасяващи фарове от Мито,149 и т.н.... Ако е толкова зле като на снимките...амиииии ще си купваме Мазди и Бмвта...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеАко е толкова зле като на снимките...амиииии ще си купваме Мазди и Бмвта...Отивам в шурума с парите в джоба, гледам я вадя пачката и им казвам - момчета това са парите които няма да земете, щото не ме кефи
EDIT: значи шурума да се чете шОурума... пак съм кълвал по клавиатурата докато ми се е спялоLast edited by Sm0k; d.m.y г., 17:00.Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
-
Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщениеОтивам в шурума с парите в джоба, гледам я вадя пачката и им казвам - момчета това са парите които няма да земете, щото не ме кефи
sigpic"
Comment
-
Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщениеVFTI само си търси оправдания да забегне от отбора
Иначе за мен както и за теб Tie истинските италиански автомобили си остават по-старите... И е факт, че дори да имах парите, а очевидно ги нямам(Та 155ца мисля да я карам до 2020г. когато ще забранят със закон...)като ще си купувам нова кола бих си купил алфа само, ако наистина има тази брутална италианска визия и дух(давам и 159 за пример)...аааа и готините двигатели....
Ама тоя китайски мелез....айде не мерсиДа се чудят хората мазда ли карам Алфа ромео ли карам
ПAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Дано да си продължат агресивната линия на седаните от средия клас!
И дано НЕ насядат някаква предница със заоблени фарове, ами да си следват линията на развитие от моделите 75-155-156-159 ....
А също и дано не се бави 10 години замяната както стана със 149, а пък за замяната на 166 не ми се гвори вече станаха 11 години и не се знае още колко ще минат.sigpic"
Comment
Comment